Monday

dua

DUA.
Angka dua. (2)
Ini kisah kita berdua(2).
saya dan awak.

perkenalan di CFS Petaling Jaya membawa kita sampai hari ini.
Terima kasih Nasiha Sakina Abdul Latif.
Membantu saya mencoret hari-hari saya sehingga ke hari ini.
Kita bersama sehingga ke Kuantan walaupun hanya untuk 3minggu.

kita adalah roommate terbaik.! *thumbs up*
mana lagi saya nak mencari roommate seperti kamu,
sentiasa bersama saya walaupun kita sedikit berbeza.
berbeza programme,berbeza kelas,berbeza subjek,kita tetap pergi kelas sama-sama!
mungkin kita ada perbezaan,tapi kita still ada persamaan.
berkongsi bulan kelahiran sama-sama.DUA!(indahnya ketentuanNya untuk kita kerana ini tidak boleh dipilih melainkan Dia yang berkuasa!)
suka buat perkara2 UNPREDICTABLE sama-sama!!! ;D
(ingat lagi kejar bas sama-sama,makan kfc??? hurm??? all of them still fresh in my mind)

Kamu lah,
Kita lah,
berkongsi tangis dan tawa,cerah dan gelap,pelangi dan petir,pahit dan manis SAMA-SAMA!
WE ARE ALWAYS TOGETHER EVEN WE ARE FAR APART!!!


* at the beginning,i collect the pictures of you alone,but my heart says,
i can't leave you alone.so,i put the pictures of us *

miss the past soooo much.
wanna do everything together.

makan sama-sama,
study sama-sama,
pergi beli makanan sama-sama,

story-telling,
and everything lah.!>
but,our commitment have made us mile of kilometre...
we must be strong k darling! *hugs*

i miss you just like the stars in the sky and even more.you're always come into my dream,not only once,you know!
deep in my heart,i really miss you dear even rarely say the words.(u tahu i pemalu kan ;D)

remember that "SAYA SAYANG AWAK."
you have your place in my heart.

betul.taktipu!

and also,u're my eldest sister even i born only few days after you.you still my KAKAK.don't be sad k,KAKAK! hehe

HAPPY 21st BIRTHDAY,my dear Nasiha Sakina! ;D

2 comments:

Sultan said...

Sanah Helwah kak Nasiha....
~

nasiha sakina said...

sayanggggggggggg, thankssssss !!!
*terharuuuuuuuuu*

i miss u more than u know ,
always in my HEART. xxoo :D

btw, takde dah kakak2 4 esok k haha